söndag 14 februari 2010

Domnande fingrar.

Det är vad jag drabbats av på vänster handen. Har gått lite drygt en vecka sedan det började. Hela lillfingret, halva ringfingret och delar av handflatan lever sitt eget liv.
Tydligen ska det vara någon nerv som ligger i kläm någonstans i armen. Jag vet inte vart för jag har lite dålig koll på dom latinska begreppen som rör mjukdelarna i armar och händer.
Inget farlig i alla fall bara väldigt irriterande.
Se bilden. (det ska stå "bortdomnat")

Så i kväll är det lite skidåkning på TV. Ska bänka mig för att se om det finns en chans att bli hjärtligt glad för vad våra OS-idrottsmän/kvinnor presterar.9 kommentarer:

Cina sa...

Domnade händer är ingen hit! Hoppas du får hjälp med "nerven i kläm"!
Här går tv.n också varm, OS it is!
Hjärtlig kram till dig!

nilla sa...

Sådär hade jag också för ett tag sen! Var ganska säker på att det var en tumör eller nåt, men det var det tydligen inte för det gick bort av sig självt.

Osloskånskan sa...

Nacken Gafflan! Hur sitter du? Och är axlarna vid örona? Ner med dom! Axlarna alltså; inte örona.

Knasterfaster sa...

Det låter inget vidare. Om det påverkar ditt bloggande så tycker jag att du skall ta en kontroll på vc. Är du vänster- eller högerhänt? Kram.

Malla sa...

usch obehagligt med domningar. men alltså, du verkar ju ha koll, vad är det för skidåkning ikväll? fast leon har bannlyst OS eftersom han bara somnar då jag ser det :P

Stjärnkraft sa...

Hm, kan vara karpaltunnelsyndrom. Men eftersom jag saknar alla former av legitimation får du ta det för vad det är, en glad amatördiagnos. Prova med att googla på det och jämför med dina symtom :o)

kvinnan med koftan sa...

är det inte sånt man drabbas av när man är gravid...har för mig att det drabbade min svägerska när hon var på de viset...det där med tunneln..... : )
Ett gravtets ??

kvinnan med koftan sa...

gravtest menar jag

Gafflan sa...

Cina:
Ger det några dagar till så får vi se om jag kan få hjälp. Kram tillbaka!

Nilla:
Japp, det är ju det första man tänker ;)

Osloskånskan:
Det kommer antagligen från nacke/axlar. Jag får faktiskt påminna mig om att slappna av och skjuta ner/back axlarna. Slarvar med hur jag sitter framför allt när jag jobbar :)

Knasterfaster:
Jag är högerhänt men belastar vänster arm med att vila min vikt på armen när jag sitter framför datorn. Ingen risk att jag inte kan blogga, kan köra pekfingervalsen :)

Malla:
Nu är det för sent, men det var ju skidskytte :)

Stjärnkraft:
Nej, det är inte karpaltunnelsyndrom, det är fel fingrar som domnar. Det är mer dom besvär som Fru Oslo pratar om. Väldigt irriterande i alla fall :)

Kvinnan med koftan:
Jag läste, på nätet, att gravida kvinnor drabbades och KONTORISTER (som mig). Nej, jag är inte gravid, tror jag ;)))