tisdag 16 februari 2010

Att gå på toa på jobbet.

Det kan vara en doftupplevelse ska jag säga!
Man kan ju bara hålla sig från att inte göra nr 1 till en viss gräns och med kaffe, och vatten i mängder, i magen så är det ju inte så konstigt att man måste gå.
Nu är jag enda kvinna på denna arbetsplats och alla vet ju att kvinnor, när dom gör nr 2, bara klämmer ur sig rosendoft!
Så hur gör man när man bara måste gå på toa och för att inte avlida av odören då en manlig kollega gjort nr 2 (han satt jävligt länge där inne).
Kanske så här?
1. Förbered genom att knäppa upp knapp i brallan dra dock ej ned blixtlås (vill ju inte tappa byxan innan man kommit in på dass).
2. Ta ett väldigt, väldigt, väldigt djupt andetag, som om du förberedde dig för värsta fridykningen i vatten.
3. Gör nr 1 så fort du bara kan. Vi pratar ta i för allt du är värd så att du tömmer blåsan apfort.
4. Om, jag säger bara om, du behöver göra en extra inandning så se till att bara andas genom munnen.
5. Torka dig och dra upp bralla och blixtlås. Knapp kan du knäppa på utsidan.
6. Stäng dörren och A N D A S!
Annars kan man ju alltid försöka hålla sig.


14 kommentarer:

Koola Viola sa...

Inte andas genom munnen, apselut inte andas genom munnen!

När bönderna gödslar åkrarna här på våren (ååhh... våren... *längtar* ...ehum) och det luftar kobajs överallt är det jättedumt att andas genom munnen. För tar man ett djupt andetag så SMAKAR man likadant i munnen som det luktar ute. Been there, done that. Inte najs alls. *skrattar*

Malla sa...

Hahaha, minidoftspray att ha i fickan? men ja usch, jag brukar bli tvungen att välja en annan toa (om det finns) om jag ser att ngn karl kommer ut...

Monica sa...

Jag gör hällre nr 1 ute bakom en buske än på en toalett där en manlig "långbajsare" har varit...*kräks*

Tisdagskramen :)

Märta sa...

Kruxet brukar ju vara att när man gjort en andningfri 1:a med superfart och kastar sig ut genom dörren brukar det alltid stå någon på kö.. Som tror att JAG doftförorenat WC:t! DET är förnedrande! ;)

Sandra sa...

Läbbigt!
Tror jag hade hållt mig faktiskt.
Har en gigantisk blåsa och är expert på det.

Finnpajsaren sa...

Åh herre. Inte andas med munnen! Nej tack till nån annans bajspartiklar där.

Mollamaja sa...

Hahhahhahha! :-) Med tanke på min arbetsplats måste jag säga att du aaanra inte hur bra jag känner igen mig där :-)) Men jag måste hålla med Märta där. Det kan bli pinsamt.

kvinnan med koftan sa...

Vilken tur att vi är nästan bara kvinnor på jobbet, Där försöker jag mynta begreppet:Bajsa där du bor!

BrunettAnna sa...

Hm....Nu är det ju så här då va...Att här hemma (OCH PÅ JOBBET) står jag för den doften som INTE luktar smultron....Jag e nämligen ständigt "rödden".....så att gå in på en toa där det redan lukar skit,är hemmelriket.......;0)

Skitsnack....Pössen//Anna

Stattinskan sa...

Hahaha ... annars kan man låta en ask tändstickor ligga på toan ... Tänd en tändsticka och blås ut ... Vips så är odören borta ... Tänd två om du vill vara säker ;-D

Fru Venus sa...

Vi är bara tjejer på jobbet, men det händer även där :-( då går jag ut i hallen och säger. Vem fan sku ha skitit hemma idag?"

Knasterfaster sa...

Vi har många toaletter på jobbet. Jag har en favvotoa. Där är det rymligt, högt till tak och ett stort fönster som släpper in massor av ljus. Det är som att gå på ljusterapi när man sitter där. Det händer att jag gör stora A. Det är nog många som har den toan som favvo för jag brukar få byta rulle 2 - 3 gånger per vecka. Konstigt egentligen att pappret så ofta är slut när jag kommer. Jag tycker det hör till folkhyfs att sätta dit en ny rulle när man tagit den sista pappersbiten men det verkar jag vara ensam om att tycka på min arb.plats.

Gafflan sa...

Det här med toabesök på jobbet har vi alla någon sorts relation till, det är tydligt ;) Min allra högsta önskan är att det skulle vara 2 toaletter varav en som var enbart till för mig...oj, vad det skulle dofta hallon och rosor där inne. Tror jag ska förhandla mig till det om det skulle bli renovering av omklädningsrum och tvättrum :)

Frogprincess sa...

Vi har också en långsittare som alla försöker undvika att gå direkt efter...
Om nödvändigt så finns det toa på intilliggande avdelning.