onsdag 13 januari 2010

Redan onsdag.


Jag vaknade med värsta skalledunket. Mysigt...hmmmm. Jag som skulle vara så effektiv på jobbet idag. Istället kommer jag att knapra treo och sedan ha ont i magen ikväll.

Gårdagseftermiddagen och halva kvällen tillbringades med överaktiva tolvåringar. Ett tag trodde jag att det var minst tjugo stycken som var inne. Ljudvolymen, hoppet i benen, konstant pratande och FNISSET. Det var bara två. Trodde dom hade gjort av med all energi under skoldagen för dom hade pulkaåkning halva dagen i går. Det var tydligen som att hälla bensin på elden.

6 kommentarer:

Miss M sa...

Jag vet allt för väl vad du menar! Har en 9årig skoltjej varannan vecka (mr H´s) och det fnissas, skriks, springs och låter som om det är en HORD av tonåringar på övervåningen!
mental note; DE blir ALDRIG trötta ;)

KRAM

Malla sa...

jag har nu förstått varför min mor alltid bad oss vara liiite tystare på övervåningen då vi var små - nu när ag själv bor i hus och fabbes rum är där uppe - jag förstår inte hur en sån liten person kan låta som 12 elefanter!!

Knaada sa...

Du ser ut som jag känner mig :)

Cina sa...

Nä, de är inte trötta förrän kl 7 på morgonen! Då är det så dags!

Gafflan sa...

Miss M, Malla & Cina:
Det är märkligt att det alltid ska låta så mycket om dom när kompisar är hemma. Trötta är dom, i alla fall min, som sagt på morgonen. Himmel det är knappt dom orkar flytta sig från sängen in på toan. Pratar inte så mycket heller, ett liten finss är omöjligt att klämma fram ;)

Knaada:
Välkommen ljuvliga dag ;)

De Tokiga Brokiga sa...

Barn har ALLTID mer energi kvar! Utom när man ber dem städa.....