lördag 16 januari 2010

Det fungerar!

Nu vet ni det.
Vi har el, telefon och dator/TV.
Inte makens favoritgöra men jag är så tacksam att han är händig och fixar allt själv. Jag är ju inte lika praktisk mer teoretisk vilket innebär att jag står och tittar på och tjötar (enl. maken).
Förresten finns det faktiskt en del saker som han med varm han överlämnar åt mig. Det är all installation, inkoppling mm av datorer, TV-apparater, spelkonsoller och DVD-spelare. Då har han inget tålamod kvar säger han men jag tror helt enkelt det beror på att han är lite trög.
Lite pyssel alltså.
Och jag är svettig.
Nästa projekt är att fundera ut vad vi ska äta för något spring på Konsum orkar jag inte.
Ska ha utgrävning i frysen, borde finnas i alla fall köttfärs.

12 kommentarer:

Suzan sa...

hoppas ni hittade ngt ätbart i gömmorna? :)

kvinnan med koftan sa...

vi har roat oss med att sätta upp tv:n på väggen idag...spännande värre när man står där och balanserar en 50 tummare. får se imorgon bitti om den hänger kvar.

Knasterfaster sa...

Det låter precis som uppdelningen mellan mig och min sambo. Jag älskar att skruva ihop IKEA-möbler. Skulle kunna ha det som min hobby. Sambon tycker att det är svårt.

Mona sa...

jag arbetar på att sonen ska övertala pappan att fara iväg och köpa hem något onyttigt men dock mättande för stunden. det går lite trögt...

Malla sa...

Köttfärsbiffar med lite kryddad creme fraische och massa pesto och lite spiskummit är skitgott! Jag brukar steka dom ngn minut sen sätta dom i ugnen 10-15 min så blir dom saftiga och goda! Inte för att du kanske vill ha ett recept :p

Monica sa...

Annars har ju "Bella" goda pizzor... ;)
Ha en skön kväll, Gafflan!
Kram M♥

Petra sa...

Vad blev det som du hittade i frysen?

nilla sa...

Berätta gärna vad det blir, för jag behöver middagstips.

Finnpajsaren sa...

Köttfärs finns alltid i var mans frys. Lika pålitlig som dammet i hörnen. ;-)

Cina sa...

I detta hus är jag teknikansvarig och det brukar gå ... sådär. Ett mattips är ju att bjuda bort sig själv. Här fick min mamma agera middagsbjudare, svampgratinerad fläskfilé med rotsaker i ugn, fruktsallad med glass och så kaffe och sju sorters kakor. Glufs! Precis vad jag behövder efter huvudvärken. Gissa om jag behöver gå promenad i morgon!

Knaada sa...

Alltid lika roligt att se vad folk har för roller i hemmet :) Kabel-Gafflan alltså, Im impressed!

Ulrika sa...

Friskt kopplat, hälften brunnet...
Jaaa, middag ja...(suck) Måste nog också ner och gräva lite i frysen.