söndag 6 december 2009

Var är min fe?

Föregående inlägg var ju någon sorts önskelista. Önskningen bestod egentligen av att det skulle komma en lite fe hem till mig och svänga med sitt trollspö samtidigt som hon sa en liten ramsa och "plopp" så skulle allt tråkgöra fixa sig själv. Så blev det inte.

När jag var färdig och middagen var intagen, DÅ skulle maken städa hos akvariefiskarna! Han är inte den som är försiktig när det fiskstädas. Nej, när han hade ordnat klart hos firrarna fick jag skura toan igen, torka golvet runt akvariet samt dammsuga akvariegrus och växtrester.
Just då hade jag lust att sälja honom billigt eller vänta...skänka bort honom menar jag.
Så tyckte maken att eftersom jag fick välja TV-program tidigare, Robinson, så var det nu hans tur (tur för döttrarna att vi har dator och bärbara DVD-spelare).
Vad tror ni det blev?
Ja, just det! La Liga fotboll och som extra krydda en gammal film från 1969, Örnnästet.
Han vet hur han ska romantisera sin hustru den mannen!
Ibland är han lika tråkig som kartong.
I´m so lucky!

3 kommentarer:

Ting sa...

Örnnästet.
Hahaha.
Fan, stackars dig.
Hehehe!

Alfahannen sa...

Va? Visade de Örnnästet?

Den är ju busbra, ett stycke krigsfilm i snömiljö som innehåller inte bara en cool Richard Burton utan även en stenhård Clint Eastwood som vid den här tiden spelade alla sina roller som om de vore i en västernfilm av Sergio Leone...hur roligt som helst!

Och väldigt romantiskt...;)

Attans att jag missade den....men å andra sidan såg jag och min eländiga frisiska på Hajen från 1975 istället. Det var så länge sedan jag såg den, baskade fisk att skrämmas.

Hade din man tittat på den första hade han inte fått för sig att städa akvariet!

Monica sa...

Hoppas söndagen blev lite mer romantisk...