lördag 26 december 2009

Annandag Jul.

Har haft släkten på traditionsenlig annandagsmiddag.
Jo, så nu är jag mätt...igen.
Hela julhelgen har gått i ätandets tecken varvat med lite Nintendo Wii Sports (julklapp till flickorna från oss). Yngsta har boxats lite väl mycket med resultatet ont i sin högra arm.
Maken är nu placerad i soffan tittandes på Junior hockey-VM.
Jag känner mig som en urvriden disktrasa. Det tar på krafterna att ha gäster. Jag vill att alla ska känna sig mätta nöjda och belåtna. Så jag springer som en skållad råtta mellan spis och bord. Maken han är som vanligt "gäst på egen fest". Han underhåller gästerna med öl, vin och sprit. Det är hans talang, att fylla gästerna och att sedan prata sönder dom. Om hans hustru tycker att det är lite stressigt och fräser åt sin make ser han faktiskt ut som ett frågetecken. Det största han åstadkom innan gästerna anlände var att skotta bort all snö och att jag tvingade honom att dammsuga på toaletten. Annars har han tillbringat hela dagen sittandes på hela ryggen läsande HotRod tidningar. Viktiga grejor det ser ni!

3 kommentarer:

Magda.nu *En fjärt i rymden sa...

Svårt det där! När man har olika syn på hur saker ska genomföras. Men ni kompletterar kanske varandra bra?

Kram!

//Magda

Moster Ma sa...

Låter både gott och trevligt - så är det!

Gafflan sa...

Magda:
Jo, vi kompletterar varandra! Ibland önskar jag att hans största talang vore att "SE" att hans hustru behöver lite hjälp utan att man ska be om det ;)

Moster Ma:
Maten var god och gästerna var nöjda!