onsdag 30 september 2009

Nackspärren

är värre idag och så har jag fruktansvärt ont i ett knä. Maken tror det onda knät beror på för många promenader och det tror jag också. Alltså jag går sex dagar i veckan minst 45 min. Tror jag ska vila knät några dagar och se om det blir förändring och så ska jag nog köpa bättre skor.

3 kommentarer:

Chrissan sa...

Kunde vart jag som skrivit det där inlägget...
Kvinnlig vänskap är knepigt.
Är lite avis på de kvinnor som har en bästis och som kan umgås i stora flockar...men det blir lite too much...fast ändå är jag avis.

Bums.nu sa...

Du måste stretcha ordentligt. Jag fick också problem då jag var för ambitiös med stavgången. Gå till en duktig massör också. Min gjorde underverk med mig, nu kan jag inte leva utan hennes massage haha...

Gafflan sa...

Chrissan jag är också avis på kvinnor i flock fast jag vet att jag har jobbigt med just det. Jag är så tacksam att jag har L för hon finns alltid där, det vet jag.

Bums: Jag vet att jag ska strecha och gör det men nu är det mer huggande, som knivar på insidan av mitt vänstra knä. Gör inte ont vid belastning utan efteråt så att säga. Ska prova vila i alla fall några dgr. Annars kan det bli massage det låter ju skönt...;)