måndag 24 augusti 2009

Skulle

egentligen putsa 17 fönster, ut-och insidan i dag, tror jag skiter i det. Ibland, men bara ibland, önskade jag att jag bodde en bit in i landet. När man bor granne med havet, och då menar jag på ett berg med vidunderlig havsutsikt, så vid minsta vindpust, annat namn är kuling, blir fönsterrutorna täckta av ett lager med fint salt. Om det sedan småregnar lite när det slutat blåsa så blir resultatet dimrandiga fönster. Insidan behöver putsats efter som jag har haft flugjakt i dessa (alla flugor älskar fönster). Nu är det så att jag gick över dessa för bara fyra veckor sedan...lite tröstlöst. Hade tänkt hänga upp andra gardiner i köket också, finns en oskriven lag här i detta samhälle att då MÅSTE fönstren vara rena. Pust!

2 kommentarer:

MorsanMia sa...

stackars dig som måste bo så illa, men jag förbarmar mig gärna kan tänka mig byta bostad med dig... jag lite öster om Gbg så på ett kick kan du se havet m du skulle längta tillbaka ;)

Gafflan sa...

Utsikten är det inte fel på eller läget jag är bara så förbannat lat i bland och förresten så är det mest jag som har ont av skitiga fönster och jag skulle med stor sannolikhet få abstinen om jag inte längre kunde se havet.